2011. július 28., csütörtök

Tóth, T.: Az erdélyi matematika történetéből - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az erdélyi matematika történetébőlA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
Igazi tudománytörténeti ínyencséget tarthat kezében az az olvasó, aki mélyebben érdeklődik a matematika erdélyi históriája iránt. A tudományág reneszánsz és újkori európai történetének rövid, de alapos áttekintése után ugyanezen időszak erdélyi összefoglalását tanulmányozhatjuk. Ezt követően a 1618. században itt nyomtatott matematikai jellegű kiadványokról olvashatunk időrendi sorrendben. Ezek között sok a korjellegnek megfelelően az asztronómiai, építészeti vonatkozású, illetve az alkalmazott matematika különféle ágaihoz kapcsolódó, de találunk közöttük kalendáriumokat, külföldi egyetemeken közrebocsátott értekezéseket is. Ezután válogatás következik az erdélyi matematikai témájú kéziratokból a reneszánsz kortól a 19. század elejéig, külön alfejezetben kiemelve az ezen a területen élő és alkotó örmények műveit. A kötet második felében az erdélyi aritmetika-, azaz számtanoktatás részletes történetéről olvashatunk a fennmaradt dokumentumok tükrében. A rengeteg reprodukcióval, az eredeti kéziratok másolatával kiegészített mű végén találjuk a rövidítések jegyzékét és a névmutatót. ISBN: 973-26-0769-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:27
. Tóth, T.: Az erdélyi matematika történetéből - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése