2011. július 28., csütörtök

Komensky, Jan Amos: Orbis pictus - Jelenlegi ára: 3 705 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Orbis pictusA könyv listaára: 4260 Ft. Leírás:
A neveléstörténet egy tizenhetedik századi klasszikusa került ismét kiadásra, ezúttal egy 1798-as, pozsonyi készítésű, latin, magyar, német és szlovák nyelvű kiadás fakszimiléjeként. Comenius, a híres morva pedagógus tankönyve a természeti és az emberi világ leírását tartalmazza, és a benne foglalt ismereteket nyolcvankét pontba osztva, valamint szemléltető fametszetekkel illusztrálva jeleníti meg. Műve az általa eszményinek tartott iskolatípus, a kora legáltalánosabb ismereteit oktató schola pansophica számára készült tankönyv volt, melyet a szemléltető oktatás segédeszközének szánt. Reális ismereteket akart nyújtani, a természet teljes megismerésére és megismertetésére törekedett. A fakszimiléhez külön kötetben mellékelte a kiadó Mészáros István kísérő tanulmányát, amely Comenius életéről és munkásságáról, az elemi oktatás általa véghezvitt reformjáról és művének különböző kiadásairól szól. A kis kötet utolsó lapjain a tanulmány angol, német és szlovák nyelvű összefoglalása olvasható. ISBN: 963-19-5891-4 -963-19-5864-7 mellékletA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 705 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:38
. Komensky, Jan Amos: Orbis pictus - Jelenlegi ára: 3 705 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése