2011. július 25., hétfő

Memory foam klasszikus párna (új) - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Senso memory foam klasszikus (NEM anatómiai) párna
Mérete: 50x40x11 cm
Kinézetre hasonlít a nagy alvó párnánkra (70x40x13 cm). Alakja szappan formájú, nem az anatómiai forma. A közepes párnákat kedvelőknek ajánljuk.
A párna ideális tartást és alátámasztást biztosít a nyaki és háti gerincoszlop számára, tehermentesíti az ízületeket, nyugodt pihentető alvást tesz lehetővé!
A NASA kifejlesztett egy nagy energia elnyelő un. anti-dinamikus anyagot az űrkabinok belső burkolásához. Erre a súlytalanság állapotában lévő asztronauták védelmére volt szükség. Ez az energia elnyelő anyag a Memory Foam, az emlékező hab. A Memory  visszanyerieredetiformáját, emlékezik a test formájára, lebegteti a testet. Ez a különleges képessége teszi igen közkedveltté a hálószobáinkban, fekvőhelyeinken párnaként, szinte lebegtetve, súlytalanul tartva a fejet.
A termék Budapesten vagy Pécelen vehető át személyesen. Budapesten a XVII. kerületi raktárunkban vagy találkozót megbeszélve a belvárosban.
A párna tetszőleges mennyiségben vásárolható meg.
Vidékiek figyelem! Bármely termékünkből 2 db megvásárlása esetén a postaköltség felét, 3 db esetén a teljes postaköltséget átvállalom.



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:58
. Memory foam klasszikus párna (új) - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése