2011. december 27., kedd

tfk Joggster II. - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

TFK =Trend for kids   Joggster
Komoly, 100 ezres futó (jogger) , háromkerekű sportkocsi , extra  és viszonylag ritka itthon.
Nagyon erős, nagy, nehéz kocsi. Bármin átmegy, terepre való,   strapabíró, belefér egészen nagy, óvodás gyerek is, újszülött kortól használható. Több hónapig kerestem olyat, melyben ekkora nagy gyerek is jól elfér még fekve is. Nincs más ehhez hasonló méretű itthon elérhető kocsi, aminek ennyire jó hosszú lenne a háttámlája lehajtva. Állítható az ülésrész belső mélysége, hossza is.
Borzasztó könnyű és gyors összecsukni és kinyitni.   A hátsó két kerekek egyetlen mozdulattal levehetőek és feltehetőek szerszám nélkül.
Lehet vele futni, görkorizni, bírja a sebességet. Sötétbordó színű a huzat, levehető és cserélhető bolygóra az első kerék,     pumpálható fújható a gumi-abroncs,      két mozdulattal csukható és nyitható a kocsi(lapra).   A kupola óriási és levehető. MInden mosható és minden levehető.
Nagy kupolája van, betekintő ablakkal, zsebbel, amire rá van zippzározva az óriási (egész kocsit lefedő ) sötét színű szúnyoghálója, ami nap ellen is véd (a harmadik kép csak illuszt. , azon egy III. joggster látható , hogy lásd: ilyen a kocsi lehálózva). A lábtartó magassága állítható külön,   ráadásul 3 különb. állásba. Háttámla dönthető vízszintesig óriási zippzárakkal, összesen három állásba dönthető: Ülő, fél-ülő, abszolút fekvő. Babakönyöklő, kapaszkodó van hozzá nekem, azt adok hozzá.
Rakható a kocsira hordozó, nekem az nincs sajnos, lecserélhető az ülés merev falú mózesre is, ami szintén külön kapható hozzá. Nagyon különleges kocsi.
Néhány apróbb hibája van,   azért adom olcsón : Kifakult a huzat színe a napernyőn(kupolán) , 1 nagy folt van a hátsó részen a huzaton, az talán kijön.   Pici csavar hiányzik alul a kosárnál és a fogantyún egy toldó rész nincs meg. Mosható és levehető a huzata. Alul található a nagy tároló-kosár.
5 PONTOS, ÁLLÍTHATÓ biztonsági öve van, a kézifék működik. Keréken lenn található a fixáló fék hátul.
Terepen és sportoláshoz kizárólag a fix kerékkel szabad használni, a külön kapható bolygókerék a városban való mozgást könnyíti meg, például vásárlás közben kis helyen meg tudj fordulni.
Sok plusz kiegészítőt gyártanak hozzá, mind külön kapható, amivel még bővíthető a  kocsi, pl. plusz tárolózsebek, mamatálca, mamaboard (mamának a kocsihoz kapcsolható gördeszka)
     
 Az új ára 100 e Ft között van, nem is igen kapható itthon sajnos.   Mások használtan 40-50 e Ft-tól kezdődően adják általában.
A III. -at árulja néha a Brendon 100-120 e FT körül.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A 13. KER. -BEN!... VAGY FUTÁR !



Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 23:25
. tfk Joggster II. - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése